Eerste recensies 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem': Zelfde succes als de Spider-Verse-films?

Eerste recensies 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem': Zelfde succes als de Spider-Verse-films?

Mogen we weer een animatiehit verwachten?

Over ongeveer anderhalve week is Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem te zien in de bioscoop. In de trailers zagen we al dat de film een stijl had die te vergelijken is met de Spider-Verse-films. De eerste recensies zijn nu uit.

Op Rotten Tomatoes zijn ondertussen 39 recensies verzameld en op het moment van schrijven staat de Tomatometer op 97 procent, met een zeer strakke 7.70/10 als gemiddelde beoordeling.

Inventief en charmant
"Inventief geanimeerd, duizelingwekkend grappig en een verrassend authentieke kijk op de ervaring van een buitenstaander: het is vrijwel onmogelijk om niet gecharmeerd te zijn van deze reptielenbroeders," aldus John Nugent van Empire Magazine.

"Vergeet Barbenheimer, dit zijn de gemuteerde hybriden waar we deze zomer tijd mee willen doorbrengen," zegt Tom Beasley van The Digital Fix.

Vol energie
"Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem straalt zelfvertrouwen, energie en hart uit, en het geanimeerde avontuur vertegenwoordigt een nieuw hoogtepunt voor de Turtles op het grote scherm," schrijft Tom Jorgensen van IGN.


Topacteurs als Jackie Chan (Rush Hour), Seth Rogen (Superbad) en Paul Rudd (Ant-Man) verlenen hun stemmen in de geanticipeerde film. Je ziet Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem vanaf 9 augustus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair