Mensen die de eerste beelden uit de nieuwe 'The Exorcist' kijken krijgen een halve hartaanval

Mensen die de eerste beelden uit de nieuwe 'The Exorcist' kijken krijgen een halve hartaanval

Weet de eerste trailer jou ook te overtuigen?

Alweer 50 jaar geleden kwam The Exorcist uit. Nu, een halve eeuw later, komt er een vervolg aan, genaamd The Exorcist: Believer. De onderstaande beelden zijn dan ook sterk onthaald.

The Exorcist wordt gezien als de eerste echte horror en is dan ook een cultfilm. De film was eveneens een gigantisch box-office record en werd maar liefst genomineerd voor 10 Oscars.

Vervolg
We hebben behoorlijk lang moeten wachten op het vervolg, maar deze is nu hier. De sequel is van Universal Pictures. Zij lieten zich over het tweede deel uit.

"Toen 'The Exorcist', gebaseerd op de best-seller van William Peter Blatty, decennia geleden uitkwam, veranderde dit de cultuur voor altijd. Precies 50 jaar geleden kwam de engste film in de geschiedenis uit. Op oktober de 13 komt het nieuwe hoofdstuk uit".

Trailer
Het vervolg vertelt het verhaal van twee meisjes die enkele dagen spoorloos verdwijnen. Toch duiken ze weer op, maar ze lijken niet meer precies hetzelfde te zijn...



Wat ook speciaal is: niemand minder dan Ellen Burstyn keert terug als Chris MacNeil. Zij zal een belangrijke rol spelen in dit vervolg. Fans kunnen in ieder geval niet wachten en vinden het fantastisch uitzien.

NieuwsFilm

meest populair