Formule 1-film 'Apex' met Brad Pitt voorlopig in de paddock

Formule 1-film 'Apex' met Brad Pitt voorlopig in de paddock

Weer een blockbuster die vertraging oploopt...

Er is op dit moment een grote staking gaande in Hollywood, waardoor heel wat films en blockbusters worden uitgesteld. Nu krijgen we ook te horen dat Apex met Brad Pitt langer op zich zal laten wachten.

Er is de laatste tijd veel te doen over de Formule 1 film met Pitt. Hiervoor kruipt de geliefde acteur echt achter het stuur van een racewagen, iets dat hij normaal gesproken weer opnieuw zou doen tijdens de Circuit de Spa in België.

Toch niet
Hier is het uiteindelijk niet van gekomen. De opnames zijn voorlopig stilgelegd en zullen pas weer hervat worden in november, waarvoor Pitt en co. naar Las Vegas af zullen moeten reizen. Als de staking dan nog steeds gaande is kan het nog langer duren.

Eerder deze maand was Pitt nog te vinden in Silverstone, waar hij ook al ging racen. In de film speelt hij een voormalige racer, genaamd Sonny Hayes, die een veelbelovend talent (gespeeld door Damson Idris) onder zijn hoede neemt.

Vertraging
Buiten Pitt zijn ook nog andere bekende namen aan dit project gebonden. Lewis Hamilton werkt er ook aan mee, terwijl de regie is weggelegd voor niemand minder dan Top Gun: Maverick-regisseur Joseph Kosinski. Javier Bardem zal eveneens in de film te zien zijn.



Apex wordt uitgesteld voor Pitt. De acteur had namelijk een verzoek ingediend om de opnames voorlopig stil te leggen, om zo zijn collega's die staken te steunen. Uiteindelijk ging de studio en het hele team hiermee akkoord.

NieuwsFilm

meest populair