Seth Rogen onthult waarom hij nog niet met Marvel of DC heeft samengewerkt

Seth Rogen onthult waarom hij nog niet met Marvel of DC heeft samengewerkt

Rogen heeft geliefde stripboeken naar het kleine en grote scherm gebracht, maar nog geen DC of Marvel.

Seth Rogen is bij de meeste mensen bekend als een acteur uit geliefde komedies als Superbad en Pineapple Express. In recente jaren heeft Rogen ook bewezen dat hij ook talentvol is achter de camera als producent. Hij vertelt nu waarom hij nog niet met Marvel of DC heeft samengewerkt.

Rogen is verantwoordelijk voor de succesvolle verfilmingen van meerdere stripboeken. Denk hierbij aan The Boys, Invincible en Preacher. Met Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem hoopt hij hetzelfde succes ook op het witte doek te bereiken.

Angst
Ter promotie van Ninja Turtles sprak Rogen met Polygon. Hij vertelde waarom hij nog nooit met Marvel of DC heeft samengewerkt: "Eerlijk gezegd, waarschijnlijk angst. We hebben echt een vrij specifieke manier waarop we werken; ik en Evan zijn op dit moment al 20 jaar schrijvers."

"Het is een angst voor het proces, eerlijk gezegd. En dat zeg ik terwijl ik niets weet over het proces. Er zijn veel Marvel-dingen waar ik van hou. Het is vooral een angst voor hoe we zouden aansluiten op het systeem dat ze hebben ingevoerd, wat lijkt op een heel goed systeem, en een systeem dat hen heel goed van dienst is."

TMNT
Rogen zal dus niet snel samenwerken met Marvel of DC, maar met nieuwe seizoenen van The Boys en Invincible op komst, heeft hij al genoeg te doen de komende tijd.


Rogen speelt ook een rol in de film, namelijk die van Bebop. De cast bestaat verder onder andere uit: Jackie Chan, Paul Rudd, John Cena en Ice Cube. Je ziet Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem vanaf 9 augustus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair