Cillian Murphy over erotische scènes met Florence Pugh in 'Oppenheimer': "erg belangrijk"

Cillian Murphy over erotische scènes met Florence Pugh in 'Oppenheimer': "erg belangrijk"

De scènes waren volgens de acteur onmisbaar in de film

Hoewel de erotische scènes in Christopher Nolans nieuwste film Oppenheimer wereldwijd behoorlijk wat losmaken, benadrukt Cillian Murphy het belang van de intieme momenten in de film.

De acteur die de rol van Robert J. Oppenheimer, de uitvinder van de atoombom, speelt, laat in een interview weten dat de intieme scènes tussen hem en tegenspeelster Florence Pugh niet zonder reden in de film zaten.

"Erg belangrijk"
De erotische scènes tussen Oppenheimer en zijn minnares Jean Tatlock zijn momenteel een veelbesproken onderwerp voornamelijk vanwege de gecensureerde versie die in een aantal landen te zien is. Waar Pugh in de originele versie naakt te zien was, is haar lichaam in de gecensureerde versie bedekt met een computer-gegenereerde jurk.

Volgens Murphy waren de erotische scènes tussen Oppenheimer en Tatlock van groot belang, voornamelijk voor de emotionele lading van de film. "Ik denk dat ze erg belangrijk waren in deze film. Ik denk dat de relatie die hij heeft met Jean Tatlock een van de meest cruciale emotionele onderdelen van de film is," vertelt Murphy.

Geen plezier in seksscènes
Volgens Murphy is het persoonlijk dan ook van belang dat een seksscène van waarde is voor de film en het plot. "Ik denk dat als ze de sleutel tot het verhaal zijn, ze de moeite waard zijn. Luister, niemand doet ze graag, ze zijn het meest ongemakkelijke onderdeel van ons werk. Maar soms moet je ermee door."



Oppenheimer is nu te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair