De Terminator van Arnold Schwarzenegger nu ook in 'Fortnite' te zien

De Terminator van Arnold Schwarzenegger nu ook in 'Fortnite' te zien

Je kan nu zelf de spierbundel incarneren.

Fortnite is al jarenlang een van de bekendste en geliefdste Battle Royale-games die er bestaat. Zij werken ook vaker samen met grote filmstudio's en dat is nu weer eens het geval.

Fortnite is zo populair dat Star Wars zelfs een van hun trailers in wereldpremière liet gaan in het spel. Dat niet alleen, je hebt de mogelijkheid om bepaalde personages te spelen uit bekende blockbusters, zoals The Avengers.

I'll be back
Daar blijft het niet bij. Je kan nu in het spel zelf niemand minder dan de Terminator van Arnold Schwarzenegger spelen. Het is echter niet de eerste keer dat de Terminator in het spel verschijnt.

Al eerder was de machine versie van de T-800 erin te zien, maar het is wel duidelijk dat ze nu gaan voor de Schwarzenegger-look. Dat valt wel te merken in de onderstaande beelden, waarin zijn personage geïntroduceerd wordt aan de fans.

Meer
De Terminator van Schwarzenegger mag dan wel opduiken in een videospel, maar krijgen we hem ook weer eens in een film te zien? Het laatste deel, Dark Fate, was geen box-office kraker, maar werd nog wel tamelijk goed onthaald.



James Cameron liet in mei nog weten begonnen te zijn met een script voor een nieuw hoofdstuk. Wel liet de regisseur weten dat ze de nodige fouten zijn begaan met Dark Fate, dus mocht er een vervolg komen, dan zal deze er wel heel anders uitzien.

NieuwsFilm

meest populair