'Wonder Woman 3': Gal Gadot geeft hoop op terugkeer van Diana Prince in DCU

'Wonder Woman 3': Gal Gadot geeft hoop op terugkeer van Diana Prince in DCU

Gadot denk dat we Diana Prince terugzien in het nieuwe DCU

Het DC-universum gaat onder James Gunn en Peter Safran een compleet nieuwe richting op. Dit betekent dat bijvoorbeeld Henry Cavill en Ben Affleck de rollen van Superman en Batman achter zich laten. Wat nou precies de bedoeling is met Gal Gadots Wonder Woman was nog vrij onzeker, tot nu.

Gadot sprak voor de stakingen in Hollywood met Comicbook.com ter promotie van haar aanstaande Netflix-film Heart of Stone. Ze gaf hier eindelijk antwoord over de eventuele toekomst van haar Wonder Woman in het nieuwe DCU onder Gunn en Safran.

Wonder Woman 3
Gadot vertelde dat ze denkt dat er een Wonder Woman 3 gaat komen: "Ik vind het heerlijk om Wonder Woman te spelen. Het ligt me nauw aan het hart. Van wat ik van James en van Peter heb gehoord, is dat we samen een Wonder Woman 3 gaan ontwikkelen."

In januari maakte Gunn de eerste plannen voor zijn DCU bekend. Dit bevatte een HBO-serie genaamd Paradise Lost, een spin-off die zich afspeelt op Themyscira voor de geboorte van Diana Prince/Wonder Woman.

Aftrap
Gadot was dit jaar twee keer te zien als Wonder Woman in Shazam! Fury of the Gods en The Flash. Of haar cameo in The Flash ook de laatste keer was ze Wonder Woman zou vertolken, was nog een beetje vaag.


We zullen wegens de stakingen in Hollywood nog niks officieels horen over Wonder Woman 3 komende tijd. Het nieuwe DCU trapt officieel af in 2025 met Superman: Legacy.

NieuwsFilm

meest populair