Hoe heeft Peter Jackson deze 'Lord of the Rings'-blooper over het hoofd gezien?

Hoe heeft Peter Jackson deze 'Lord of the Rings'-blooper over het hoofd gezien?

Een zeldzame fout van de normaal gesproken altijd zo kieskeurige regisseur.

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een regisseur een foutje in zijn film laat zitten, maar wist je ook dat er een behoorlijke blooper in Lord of the Rings zit?

Peter Jacksons Lord of the Rings-trilogie wordt door menig filmfanaat bestempeld als de beste trilogie aller tijden. Alle drie de films werden uitstekend onthaald en brachten honderden miljoenen op. Toch is ook deze reeks niet perfect.

Foutje
In het eerste deel, The Fellowship of the Ring, komt Frodo erachter dat hij in het bezit is van de magische ring van Sauron. Gandalf stuurt vervolgens Frodo en Sam op pad, die door The Shire lopen. Het is in deze scène dat het ietwat 'misgaat'.

Sam stopt op een gegeven moment om met Frodo te praten. De camera zoomt uit en laat de twee Hobbits zien, met een behoorlijke mooie en groene achtergrond. Toch viel menig kijker iets op, namelijk dat er in de verte een auto lijkt te rijden.

Oeps
Jackson gaf zelf toe dat hij dit inderdaad over het hoofd had gezien en haalde het er dan ook uit. Gelukkig komt hij hier nog mee weg, want heel duidelijk is het niet. Oordeel zelf maar met de beelden hieronder. Valt het jou ook op? Tip: kijk boven de rook van de schoorsteen.



Degenen die het meeste balen zijn waarschijnlijk Frodo en Sam. De nodige fans vragen zich af waarom ze niet met de adelaars naar Mordor gingen, maar blijkbaar hadden ze dus ook gewoon de auto kunnen nemen...

NieuwsFilm

meest populair