Netflix cancelt 6 films en verplaatst deze naar 2024

Netflix cancelt 6 films en verplaatst deze naar 2024

De stakingen in Hollywood zorgen ook dat Netflix films moet opschuiven.

Mochten de stakingen in Hollywood nog lang doorgaan, dan is de kans groot dat de filmstudio's heel wat films gaan opschuiven naar 2024. Sony Pictures greep onlangs al in en nu laat Netflix weten zes films naar volgend jaar te verplaatsen.

Maar liefst zes grote films verschijnen dit jaar niet op Netflix. Dit nieuws komt via What's on Netflix.

Twee Netflix-blockbusters
Onder die films zijn twee prijzige "Netflix-blockbusters". De eerste is Lift, de nieuwe $100 miljoen kostende misdaadthriller van The Fate of the Furious-regisseur F. Gary Gray. De film over een overval op een vliegtuig met Kevin Hart, Vincent D'Onofrio, Gugu Mbatha-Raw, Sam Worthington en Jean Reno. De film verschijnt nu 12 januari 2024 in plaats van 25 augustus.

Actrices Millie Bobby Brown en Angela Bassett en zal dit jaar niet te zien zijn in de fantasyfilm Damsel. In de film trouwt een meisje met een knappe prins om vervolgens te dienen als offer aan een draak. De film zou 13 oktober verschijnen en is nu naar 2024 verplaatst.

Nog vier films
De andere films zijn de romkom A Family Affair, met Joey King, Zac Efron en Nicole Kidman, Players, met Gina Rodriguez en Damon Wayans Jr., de biopic Shirley met Regina King en de scifi-film Spaceman met Adam Sandler.



NieuwsFilm

meest populair