'Blue Beetle' belooft een heerlijke superheldenfilm te worden

'Blue Beetle' belooft een heerlijke superheldenfilm te worden

De DC-film staat helemaal op zichzelf. Ook wel eens fijn.

In een wereld waarin nog maar heel weinig superheldenfilms op zichzelf staan, lijkt Blue Beetle van DC Films en Warner Bros. een verfrissend tussendoortje te worden. Althans, dat lijkt onderstaande nieuwe trailer te beloven!

Blue Beetle is een personage uit de strips van DC Comics. Het personage is gebaseerd op de Blue Beetle van Jaime Reyes. Hij verscheen voor het eerste in de strip Infinite Crisis #3 uit 2006, van Keith Giffen, John Rogers en Cully Hamner.

Blue Beetle
Reyes is het derde personage dat het harnas van Blue Beetle draagt en is ook flink anders dan zijn voorgangers Dan Garret en Charlton Comics. De eerste Blue Beetle verscheen al in 1939.

In de film speelt acteur Xolo Maridueña, bekend uit de Netflix-serie Cobra Kai, de rol van Jaime Reyes. Andere rollen komen van onder meer Susan Sarandon als de schurk Victoria Kord en Raoul Max Trujillo als Conrad Carapax / Indestructible Man.

Deze maand
Met een budget van $120 miljoen verschijnt Blue Beetle op 17 augustus in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de nieuwe tv-trailer.


Jaime Reyes, als Blue Beetle, draagt de Scarab, een geavanceerd buitenaards technologisch apparaat, dat zich aan zijn ruggengraat heeft bevestigd. Het geeft hem superkracht, snelheid, duurzaamheid, de mogelijkheid om te vliegen, wapens te creëren, en energie te projecteren.

Technopathie
Hij heeft ook een hoge mate van technopathie en kan vijandige technologie manipuleren. Reyes kan zijn pantser bovendien verschijnen en verdwijnen laten op commando.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair