Prequel op "beste horrorfilm van 2023" ligt al klaar

Prequel op "beste horrorfilm van 2023" ligt al klaar

Talk to Me volgt dezelfde aanpak als X en Pearl.

Regisseurs Danny en Michael Philippou (alias RackaRacka) vieren momenteel het succes van A24-horrorfilm Talk to Me, die afgelopen weekend met groot succes uitkwam in de Verenigde Staten en Australië. Maar de twee blijven niet stilzitten.

Via The Hollywood Reporter heeft het duo namelijk onthuld dat ze namelijk al een prequel op de hitfilm hebben gefilmd. Eentje die gaat over de vorige eigenaar van de vervloekte hand die centraal staat in de film.

Aparte aanpak
De twee volgen daarmee de aanpak van Ti West, die tegelijkertijd met horrorfilm X ook de prequel Pearl maakte.

Het is echter nog niet duidelijk of het een volledige speelfilm of een korte film betreft, maar het lijkt er wel sterk op dat dit zo'n film wordt die zich volledig op computer- en smartphoneschermen afspeelt.

Aldus Danny Philippou:

"We hebben al een volledige Duckett-prequel opgenomen die volledig via mobiele telefoons en social media wordt verfilmd. Dus hopelijk kunnen we die ook uiteindelijk uitbrengen."

Over een mogelijk vervolg zei hij het volgende:

"Wanneer je de eerste film schrijft, kun je het niet laten om ook al de basis te leggen voor de tweede film. We hebben een flinke mythologie om uit te putten, dus als A24 ons de mogelijkheid biedt, zullen we die niet kunnen weerstaan."

Groot succes
De A24-film kostte slechts 4,5 miljoen dollar om te maken en bracht in het eerste weekend 10 miljoen dollar in het laatje. Het is daarmee de grootste opening voor een A24-productie sinds Hereditary.

De broers werken overigens ook aan een Street Fighter-film.

NieuwsFilm

meest populair