Deze horrorhit krijgt nog steeds een vervolg

Deze horrorhit krijgt nog steeds een vervolg

En het gaat ook nog best snel gebeuren.

Begin 2020 meldden Paramount en Entertainment One al dat ze een vervolg gingen maken op de jeugdhorrorfilm Scary Stories to Tell in the Dark uit 2019. Het is nu echter 2023 en er lijkt maar weinig schot in te zitten.

Maar dat lijkt nu te veranderen. Regisseur André Øvredal heeft namelijk tijdens een interview met IGN een update gegeven over de vooruitgang van de sequel.

Veel materiaal om uit te putten
In de eerste film volgen we een vriendengroep die een vreemd boek vinden dat hun grootste angsten tot leven kan weken. In de film zagen we hoe personages (uit het gelijknamige YA-boek) als The Pale Lady, The Toe Monster, Harold the Scarecrow en de Jangly Man tot leven werden gewekt.



Er bestaan echter nog tientallen verhalen uit de reeks die nog niet verfilmd zijn, dus er is meer dan genoeg potentieel voor meerdere vervolgen.

Meer monsters op komst
Øvredal gaf tijdens een interview in het kader van The Last Voyage of the Demeter een hoopvolle update over de status van de sequel:

"We hebben een verhaal. We hebben een script waar we aan hebben gewerkt eind vorig jaar en begin dit jaar. Maar dat proces werd natuurlijk stilgelegd door de stakingen. Maar het project gaat zeker gemaakt worden. COVID en de opnames van The Last Voyage of the Demeter hebben de vooruitgang echter twee jaar stilgelegd."

Øvredal zal opnieuw regisseren en een script van Dan Hageman en Kevin Hageman verfilmen. Guillermo del Toro produceert.

The Last Voyahe of the Demeter, die in sommige landen blijkbaar wordt uitgebracht als Dracula: Voyage of the Demeter, draait vanaf 11 augustus in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair