3 thrillers met topacteur Jake Gyllenhaal om vanavond te kijken

3 thrillers met topacteur Jake Gyllenhaal om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers met topacteur Jake Gyllenhaal voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Zodiac (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., e.a. | Te zien op: HBO Max
In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw wordt San Francisco opgeschrikt door de moordpartijen van een seriemoordenaar die zichzelf Zodiac noemt. Met zijn cryptische en treiterende raadsels en brieven weet hij een journalist, cartoonist en rechercheur jarenlang bezig te houden. Zij zetten alles op het spel om de dader te vinden, met alle gevolgen van dien.



Nocturnal Animals (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a. | Te zien op: Prime Video
Susan, een succesvolle, maar ongelukkige kunsthandelaar ontvangt op een dag een pakketje met daarin een boek. Het blijkt van haar ex-man Edward te zijn, van wie twintig jaar geleden gescheiden is. Als Susan de roman, die gaat over een uit de hand gelopen gezinsvakantie, begint te lezen, komen al snel de nodige traumatische herinneringen bij haar boven drijven.



Nightcrawler (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Gilroy | Cast: Jake Gyllenhaal, Bill Paxton, Rene Russo, e.a. | Te huur via: Pathé Thuis
Lou komt moeilijk aan werk door de crisis. Hij verdient zijn geld met de verkoop van gestolen bouwmaterialen. Als hij op een nacht een cameraploeg een ongeluk ziet filmen komt de ambitieuze Lou tot een idee. Hij koopt een camera en zoekt de straten af naar ellende om te filmen en te verkopen als nieuws. Hoe heftiger de beelden, hoe meer geld hij kan verdienen. Dit gaat van kwaad tot erger.



NieuwsFilm

meest populair