Sneeuwwitje-actrice Rachel Zegler haalt uit naar Disney: "ik wil betaald krijgen voor ieder uur dat de film op Disney+ staat"

Sneeuwwitje-actrice Rachel Zegler haalt uit naar Disney: "ik wil betaald krijgen voor ieder uur dat de film op Disney+ staat"

Sommigen zijn het met haar eens, anders vinden het nogal overdreven.

Disney brengt de laatste jaren maar wat graag live-action remakes uit van hun klassieke animatiefilms. Vaak pakt dit goed uit, maar de nieuwe Snow White lijkt nu al gedoemd te falen. Nu is er weer minder positief nieuws.

Er wordt al enige tijd veel gesproken over de blockbuster. Niet iedereen is overtuigd van de zeven nieuwe 'dwergen', die nu gewoon politiek correcte personages zijn. Ook hoofdrolspeler Rachel Zegler is geen witte actrice, iets dat sommige fans ook in het verkeerde keelgat is geschoten.

Ander probleem
Nu hebben mensen het weer over de jonge Zegler. Ondanks het feit dat er meer dan genoeg actrices achter de rol aanzaten, ging deze naar Zegler. Toch vinden sommigen haar laatste reactie nogal ondankbaar, aangezien ze behoorlijk veel betaald wil krijgen.

Mocht de film uitkomen op Disney+, dan wil Zegler hier nog extra voor krijgen: "18 uur per dag moest ik de jurk aan trekken van deze iconische prinses. Ik denk dan ook wel dat verdien betaald te krijgen voor elk uur dat de film gestreamd wordt".

Smakeloos
'Het Huis van de Muis' zal waarschijnlijk niet al te blij zijn met deze uitspraken, maar sommige mensen zullen er ook wel begrip voor hebben. Op dit moment vindt er een grote staking plaats in Hollywood.


De nodige schrijvers en acteurs vinden dat ze niet genoeg betaald krijgen en zijn bang dat ze vervangen zullen worden door AI. Disney baas Bob Iger zei recentelijk nog dat de eisen onrealistisch zijn en dat de staking moet stoppen. De uitspraken van Zegler zijn dus nog eens olie op het vuur.

NieuwsFilm

meest populair