Alles wat we tot nu toe weten over 'Back to the Future 4'

Alles wat we tot nu toe weten over 'Back to the Future 4'

Wat zijn de kansen, mogelijkheden en verhaallijnen voor de film.

De Back to the Future-films zijn een van de meest geliefde trilogieën aller tijden. Hoewel er geen officiële bevestiging is voor een vierde film, zijn er suggesties gedaan door betrokkenen over hoe het verhaal een vervolg zou kunnen krijgen. Laten we eens kijken naar de kansen en mogelijke verhaallijnen voor Back to the Future 4.

De co-schrijver van de Back to the Future-serie, Bob Gale, heeft onlangs gesuggereerd dat een verfilming van de bejubelde musicalversie een nieuwe manier zou kunnen zijn om het verhaal opnieuw te beleven. Hij benadrukte dat fans eigenlijk verlangen naar hetzelfde gevoel dat ze hadden bij het origineel, en dat de musical deze nostalgie op een frisse manier kan bieden.

Komt Marty terug?
Regisseur Robert Zemeckis heeft nooit een definitief standpunt ingenomen over een vierde film. Hij heeft wel toegegeven dat het ontbreekt aan een concreet idee om de franchise voort te zetten. Hij staat echter open voor het idee als er een overtuigend concept wordt voorgesteld.

Het grootste obstakel lijkt de pensionering van Michael J. Fox te zijn. De hoofdrolspeler verwierf grote bekendheid met zijn iconische rol als Marty McFly. Fox ging echter met pensioen vanwege zijn strijd tegen Parkinson, en een terugkeer in een prominente rol lijkt onwaarschijnlijk.

Nieuwe verhaallijn
Back to the Future Part III uit 1990 sloot af met een bevredigende conclusie voor Marty en Doc Brown, waarbij ze elk hun eigen weg gingen; Marty naar het heden en Doc naar een nieuw leven in het verleden. Een vervolg zou zich kunnen richten op een nieuwe generatie personages, vergelijkbaar met Ghostbusters: Afterlife, met mogelijke cameo's voor de oudgedienden.


Het idee van kinderen die per ongeluk de oude DeLorean vinden en een tijdreizende avontuur beleven klinkt ergens wel interessant. Toch is het onwaarschijnlijk dat fans enthousiast zouden zijn over een Back to the Future vervolg zonder de geliefde personages uit het origineel.

Onzekere toekomst
Het nieuws over Back to the Future 4 roept dus gemengde gevoelens op bij fans, maar er zijn nog geen concrete details bekend. Hoewel regisseur Robert Zemeckis open staat voor een vervolg, is het nog maar de vraag of het met het originele duo zal zijn. En in welke vorm..



NieuwsFilm

meest populair