Razend populaire anime 'My Hero Academia' kondigt nieuwe film aan

Razend populaire anime 'My Hero Academia' kondigt nieuwe film aan

Deku en zijn vrienden keren terug naar het witte doek!

Anime-films doen het in de laatste jaren een stuk beter in het Westen. Denk bijvoorbeeld aan films als Jujutsu Kaisen 0 en One Piece Film: Red. De populaire manga en anime My Hero Academia heeft tot nu toe al drie bioscoopfilms gehad, nu is officieel bekend dat er een vierde aankomt.

Deku en zijn vrienden keren terug naar het witte doek voor een compleet nieuw verhaal.

MHA
Eerder dit jaar kwam alweer het zesde seizoen van de anime tot een eind. De manga zit ook al bijna weer op 400 delen. In de wereld van My Hero Academia is 80% van de bevolking geboren met een superkracht.

Het verhaal volgt een jongen genaamd Deku die superhelden adoreert, maar zelf zonder enige krachten geboren is. Hij schrijft zich toch in voor een prestigieuze heldenacademie en leert wat het echt betekent om een held te zijn.

Film
De meest recente film, My Hero Academia: World Heroes' Mission, verscheen in 2021. Maker Kohei Horikoshi onthulde al wat eerste details: "Het speelt zich af na de oorlog uit seizoen 6, wat betekent dat de ingestorte samenleving deze keer het toneel zal zijn."


"Na zoveel te hebben meegemaakt en zoveel dingen te hebben geleerd, tegen wie zullen Deku en zijn vrienden deze keer vechten? Wat zal er gebeuren? Wie zullen zij beschermen?! Kijk er naar uit!" De vierde My Hero Academia-film heeft nog geen verschijningsdatum, maar het zal waarschijnlijk dienen als een brug tussen het zesde en zevende seizoen van de anime.

NieuwsFilm

meest populair