Moet je na 'Blue Beetle' blijven zitten voor onthullende extra scènes?

Moet je na 'Blue Beetle' blijven zitten voor onthullende extra scènes?

Handig om te weten!

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn is sinds vorig jaar het hoofd van DC Studios en is van plan om het superheldenuniversum opnieuw op te bouwen. De vraag is nu, krijgen we wel nog onthullende extra post-credit scènes?

Jaime Reyes uit Blue Beetle wordt de eerste superheld in het nieuwe DC-universum van Gunn. Heel erg lang hoeven we niet meer te wachten op de blockbuster, die op 17 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Wachten
Blockbusters doen wel vaker aan after-credit of post-credit scènes, waardoor de filmfanaten die tijdens de aftiteling blijven zitten nog getrakteerd worden op enkele beelden. Dat zal voor Blue Beetle niet anders zijn.

Dit is nu bevestigd. Op het internet zijn de eerste recensies opgedoken en geven filmcritici aan dat je wat langer in de bioscoop zou moeten blijven zitten. De laatste scènes van de film zullen namelijk laten zien wat DC van plan is met Jaime Reyes en hoe hij een belangrijk personage zal worden.

Superheld
In de film speelt acteur Xolo Maridueña, bekend uit de Netflix-serie Cobra Kai, de rol van Jaime Reyes. Andere rollen komen van onder meer Susan Sarandon als de schurk Victoria Kord en Raoul Max Trujillo als Conrad Carapax / Indestructible Man.



Jaime Reyes, als Blue Beetle, draagt de Scarab, een geavanceerd buitenaards technologisch apparaat, dat zich aan zijn ruggengraat heeft bevestigd. Het geeft hem superkracht, snelheid, duurzaamheid, de mogelijkheid om te vliegen, wapens te creëren, en energie te projecteren.

NieuwsFilm

meest populair