De horrortopper 'Talk to Me' draait binnenkort in de Nederlandse bioscopen: deel 2 nu al aangekondigd met erg logische titel

De horrortopper 'Talk to Me' draait binnenkort in de Nederlandse bioscopen: deel 2 nu al aangekondigd met erg logische titel

A24 heeft na 'X' een nieuwe horrorfranchise in handen.

2023 is tot nu toe een zeer goed jaar voor horrorfans. Films als Evil Dead Rise, Scream VI en M3GAN waren allemaal zeer succesvol. Talk to Me, de nieuwe horrorfilm van gerenommeerde studio A24, is nu de volgende grote horrorhit. Het is nu al zo'n succes dat een vervolg officieel is aangekondigd.

A24 heeft naast de X-trilogie van Ti West nu een nieuwe horrorfranchise in handen met Talk to Me van regisseursduo Danny en Michael Phillipou.

Talk 2 Me
Het tweede deel in deze nieuwe reeks gaat Talk 2 Me heten. Danny Phillipou vertelde kort voordat de film uitkwam in de VS dat hij al enkele scènes had geschreven voor een potentieel vervolg: "Scènes van verschillende mensen die de handen ervaren, verder in het verhaal van deze personages. Dus er zijn scènes voor een vervolg, ja."

Talk to Me is nog niet eens in zo heel veel landen te zien naast de VS, maar het heeft nu al een totale omzet van ruim 26 miljoen dollar. Aangezien de film een productiebudget van 4.5 miljoen dollar heeft, is het met deze omzet al een groot succes.

RackaRacka
Het Australische regisseursduo Danny en Michael Phillipou werden bekend met hun YouTube-kanaal RackaRacka. Met Talk to Me maakt het duo de overstap van YouTube naar het witte doek, en daar lijken ze compleet in te zijn geslaagd. Naast het vervolg op Talk to Me zijn ze namelijk ook al gestrikt om de aanstaande Street Fighter-film te regisseren.


In Nederland beginnen er aanstaande donderdag al enkele voorpremières voor Talk to Me. De officiële Nederlandse verschijningsdatum is 17 augustus.

NieuwsFilm

meest populair