FilmTotaal Exclusief: verwijderde clip uit 'Renfield', de maffe draculafilm met Nicolas Cage

FilmTotaal Exclusief: verwijderde clip uit 'Renfield', de maffe draculafilm met Nicolas Cage

Renfield: knotsgekke vampierfilm met Nicolas Cage en Nicholas Hoult: nu thuis op de buis.

[b]Vanaf deze week kun je de horrorkomedie Renfield ook thuis op de buis kijken, zowel via streaming als op schijf. Hieronder zie je een exclusieve verwijderde scène uit de film met onder meer Nicholas Hoult (The Menu) en Nicolas Cage (The Unbearable Weight of Massive Talent).

De film van regisseur Chris McKay (The Tomorrow War) verscheen eerder dit jaar in de wereldwijde bioscopen. Na een wisselende ontvangst bleek de film een flop in de bioscoopzalen.

Prima rollen
Ondanks de mindere cijfers werden de rollen van de hoofdrolspelers wel bejubeld. Hoult speelt de hoofdrol als het gekwelde hulpje van Dracula, de rol van Cage. Juist Cage is lekker op dreef in de film.

In Renfield zien we de gemartelde assistent van de meest narcistische baas uit de geschiedenis: Dracula. Eeuwenlang heeft Renfield Dracula slaafs gediend door de prooi van zijn meester te bemachtigen en al zijn bevelen uit te voeren, hoe laaghartig ook. Maar nu is Renfield klaar om op zoek te gaan naar een nieuw leven buiten de schaduw van de prins der duisternis, als hij er maar achter kan komen hoe hij de giftige, afhankelijke relatie kan beëindigen.

Verwijderde scène
Hieronder zie je een exclusieve clip uit Renfield. De film kun je nu kopen op DVD en Blu-ray en streamen via onder meer Pathé Thuis.



NieuwsFilm

meest populair