Disney komt met nieuwe prijsstijging Disney+: wanneer is Nederland aan de beurt?

Disney komt met nieuwe prijsstijging Disney+: wanneer is Nederland aan de beurt?

Amerikaanse gebruikers zullen toch niet al te blij zijn...

Er zijn vandaag meer en meer streamingdiensten, maar deze worden ook duurder. Nu blijkt dat ook Disney+ komt met een nieuwe prijsstijging. De grote vraag is nu, wanneer is Nederland aan de beurt?

Recentelijk liet de grote Disney-baas, Bob Iger, weten dat de prijzen van de streaminggigant de lucht in zullen gaan en niet zo'n klein beetje ook. Amerika is het proefkonijn, maar gebruikers zullen niet al te blij zijn met het onderstaande nieuws.

Fors duurder
Er bestaat een advertentievrije optie bij Disney+. Deze kostte nog niet zo heel lang geleden een nette 7,99 dollar per maand, maar werd recentelijk duurder, namelijk 10,99 dollar per maand. In oktober wordt dit zelfs 13,99 dollar per maand.

Ook het advertentievrije abonnement bij Hulu gaat met drie dollar per maand omhoog en wordt nu dus 17,99 dollar i.p.v. 14,99 dollar. Door deze nieuwe prijsstijging zullen gebruikers van beide streamingdiensten maar liefst 32 dollar per maand moeten ophoesten.

Optie
'Het Huis van de Muis' komt wel ook met een bundeloptie die wel interessant is. Mocht je voor beide streamingdiensten willen gaan, dan kan je het beste gaan voor een Disney/Hulu-pakket dat 19,99 dollar per maand zal kosten.



Iger had er het volgende over te zeggen: "Onze prijzen worden duurder met als doel dat we het productaanbod kunnen verbeteren. Het behouden van toegang tot onze inhoud voor een zo breed mogelijk publiek staat bij ons bovenaan".

Nederland
Helaas is nog maar tamelijk weinig bekend of Nederland zal volgen. De kans is groot dat dit uitgeprobeerd gaat worden in Amerika en mocht dit daar een succes zijn, dan zou het goed kunnen dat andere Europose landen zullen volgen.



NieuwsFilm

meest populair