Sydney Sweeney over de onwaarschijnlijke 'Spider-Man'-spin-off 'Madame Web': bevestigt grote rol

Sydney Sweeney over de onwaarschijnlijke 'Spider-Man'-spin-off 'Madame Web': bevestigt grote rol

De actrice is dolenthousiast over haar rol.

Sony Pictures zet flink in op hun spin-offs van Spider-Man. Na de Venom-films en Morbius is het komend jaar de beurt aan Madame Web. Het personage is niet heel erg bekend, maar de film heeft een veelbelovende cast bij elkaar gekregen. De rol van Euphoria-actrice Sydney Sweeney is nu bekend.

Nu Kraven the Hunter is uitgesteld naar de zomer van 2024, is Madame Web nu de eerstvolgende Marvel-film van Sony Pictures. De film komt namelijk op 14 februari 2024 uit.

Spider-Woman
In een interview met Variety kwam Madame Web uiteraard aan bod. Tijdens het interview werden de geruchten dat Sweeney de rol van Julia Carpenter/Spider-Woman zou vertolken in de film eindelijk bevestigd.

De actrice vertelde wat haar reactie was toen ze te horen kreeg dat ze de rol te pakken had: "Ik was dolenthousiast natuurlijk. Ik ging rechtstreeks naar de stripwinkel en kocht elke strip waarin mijn personage werd genoemd."

Anders
Sweeney vertelde verder het volgende over de mysterieuze film: "Ik denk dat het anders is dan wat mensen verwachten van een superheldenfilm." Als we geruchten mogen geloven, is Sweeneys Julia Carpenter niet de enige Spider-Woman in de film.


Naast Dakota Johnson die de hoofdrol van Madame Web speelt, zijn Isabela Merced en Celeste O'Connor ook te zien in de film. Volgens geruchten spelen zij Anya Corazon/Spider-Girl en Mattie Franklin/Spider-Woman.

NieuwsFilm

meest populair