Alles wat we tot nu weten over 'The Marvels'

Alles wat we tot nu weten over 'The Marvels'

Lees hier alles wat we weten over de actrices, het verhaal en de release.

Met de release van The Marvels zal de Marvel-filmlijst van 2023 compleet zijn. Die reeks begon met Ant-Man and the Wasp: Quantumania en werd voortgezet met Guardians of the Galaxy: Vol 3. De film zal binnen enkele maanden in de bioscoop verschijnen en dit is wat we tot nu toe weten.

In de langverwachte The Marvels nemen drie krachtige Marvel-superheldinnen de leiding. Captain Marvel, Monica Rambeau en Ms. Marvel raken verstrikt in een kosmisch avontuur. Dit onwaarschijnlijke team moet leren samenwerken om het op te nemen tegen een Kree-revolutionair.

De cast
In The Marvels wordt een opmerkelijke cast getoond, met Brie Larson die haar rol als Captain Marvel opnieuw vertolkt. Teyonah Parris keert terug als Monica Rambeau, die nieuwe bovennatuurlijke krachten heeft, en Iman Vellani belichaamt de enthousiaste Ms. Marvel.

Het concept van lichaamsverwisseling zal een belangrijke rol spelen in de film. Dit werd voor het eerst gesuggereerd tijdens de aftitelscène van Ms. Marvel, waar Kamala van plaats verwisselt met Captain Marvel. Dit werd vervolgens bevestigd in de eerste trailer, waarin Danvers, Kahn en Rambeau laten zien hoe ze van de ene naar de andere kunnen overschakelen om de dag te redden.

Release in november
De film is geregisseerd door Nia DaCosta, die eerder Candyman regisseerde. The Marvels staat gepland om op 8 november 2023 in de bioscopen te worden uitgebracht. Bekijk hieronder de nieuwste trailer:



NieuwsFilm

meest populair