Grote verwarring over 'Wonder Woman 3': liegt Gal Gadot?

Grote verwarring over 'Wonder Woman 3': liegt Gal Gadot?

Blijkbaar klopt het verhaal van Gal Gadot niet.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt weet je vast en zeker wel dat er de nodige veranderingen plaatsvinden bij DC. Gal Gadot gaf echter recentelijk aan dat er gewoon een derde Wonder Woman-film aankomt, maar klopt dit wel?

De actrice was twee keer te zien als de geliefde superheldin, maar sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van de superheldenstudio is niks meer zeker. Henry Cavill is vervangen en ook Patty Jenkins is opgestapt.

Interesse
Ondanks het feit dat Gadot de eerste twee films maakte met Jenkins, zei de actrice laatst dat er gewoon een derde Wonder Woman-film aankomt: "Ik hou enorm veel van Wonder Woman. Ze is een personage dat mij echt dierbaar is".

"Ik ben dan ook dolgelukkig dat ik heb gehoord van James dat we samen voor 'Wonder Woman 3' gaan". Dit zei ze tijdens een interview met ComicBook.com. Deze woorden zat ze alleen maar extra kracht bij tijdens een gesprek met Flaunt magazine.

Meer
Zo zei Gadot: "Ik heb een gesprek gehad met James Gunn en Peter Safran en ik zal hun woorden gebruiken: "Je bent in goede handen. We gaan Wonder Woman 3 maken met jou. Wij houden van Wonder Woman dus je hoeft je geen zorgen te maken". De tijd zal het leren!"



Dit mag dan wel allemaal mooi en aardig klinken, nu blijkt dat dit verhaal misschien helemaal niet klopt. De bekende filmwebsite Variety beweert namelijk dat Gunn geen enkele belofte heeft gedaan en Gadots toekomst als Wonder Woman verre van zeker is.

Toekomst
Variety gaat verder door te zeggen dat Gunns eerste blockbuster bij DC Superman: Legacy zal zijn. Deze zal pas in 2025 uitkomen. Gunn heeft naar verluidt dan ook nog geen plannen met Wonder Woman en is niet zeker of zij een deel uitmaakt van zijn DCU.



NieuwsFilm

meest populair