Duistere omstandigheden in Netflix-thriller '10 Days of a Bad Man'

Duistere omstandigheden in Netflix-thriller '10 Days of a Bad Man'

Detective Sadik gaat weer op onderzoek uit.

Nog geen half jaar na deel een, heeft Netflix de trailer voor 10 Days a Bad Man online gezet, die het leven van privédetective Sadik volgt na de gebeurtenissen van het eerste deel.

Begin dit jaar kwam Netflix met de Turkse misdaadfilm 10 Days of a Good Man, over detective Sadik die op zoek ging naar een vermiste zoon, maar daardoor in de problemen kwam met onderwereldfiguren. Nog geen half jaar later komt nu het vervolg.

10 Days a Bad Man
In 10 Days of a Bad Man stort Sadik stort zich opnieuw op een complexe zaak, en dit keer lijkt zijn hele leven erdoor in de soep te lopen.

Gehavend, gebroken en beroofd, moet hij zich een weg banen door een wirwar van leugens om de waarheid achter een landhuis-moord te ontdekken.

Trailer
De officiële trailer voor de film is kort en toont niet veel details. Wel komen we te weten dat de detective een nieuwe identiteit heeft omarmd, Adil, en zich nu voordoet als een slechte man. Of dat ook helemaal lukt, is nog te zien.



Cast en release
Naast Nejat Isler als Sadik, zien we ook andere Turkse sterren zoals Hazal Filiz Küçükköse, Ilayda Akdogan, Mahir Günsiray, Bora Akkas en Senay Gürler.

In 10 Days of a Bad Man is vanaf 18 augustus te zien op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair