Gal Gadot heeft slecht nieuws: voorlopig verschijnt haar meest belovende filmproject niet

Er zit nog geen haast achter de nieuwe film


Haar nieuwste film Heart of Stone is pas net uit of actrice Gal Gadot is alweer druk bezig met haar aankomende filmproject. Toch zit er niet zoveel haast achter de nieuwe film Cleopatra.

In een interview laat Gadot weten het rustig aan te doen met het nieuwe filmproject. Wanneer we de film kunnen verwachten, is dan ook nog onduidelijk.

"Een grote klus"
In het interview vertel Gadot dat ze druk bezig is met Cleopatra en dat het behoorlijk wat tijd kost om de film werkelijkheid te maken. "Het is een grote klus. Ik wil het niet gehaast maken. Het is iets dat zoveel aandacht en zorg nodig heeft omdat het Cleopatra is."

Ze laat dan ook weten de film absoluut niet te willen afraffelen, zeker aangezien de film over een iconisch, historisch figuur gaat. "We hebben ongelooflijke schrijvers die aan het script werken, voor en na de schrijversstaking, zoals Laeta Kalogridis. Het is een prachtig script. We haasten ons niet omdat je verantwoordelijk moet zijn als je te maken hebt met zo'n ongelooflijke, iconische, legendarische vrouw."

Release
Wanneer de film uit zal komen, is daarom nog onbekend. Gezien de stakingen in Hollywood, zou het nog even kunnen duren voordat de film uit komt.NieuwsFilm

meest populair