3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Kijk direct
Komediant Arthur Fleck uit Gotham lijdt aan een bijzonder lachsyndroom. Na keer op keer door de maatschappij verstoten te zijn, begint hij de controle over zichzelf te verliezen. Gevoed door wanhoop slaat hij aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel vervalt de stad in complete chaos.



Don't Worry Darling (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



The Shining (1980)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Jack Nicholson, Danny Lloyd, Shelley Duvall, e.a. | Kijk direct
Jack Torrance vertrekt met zijn gezin naar het Overlook Hotel om het gedurende de wintersluiting in de gaten te houden. Daar hoopt hij in alle rust te kunnen werken aan zijn nieuwe boek. Veel komt daar echter niet van terecht, want Jack raakt langzaam bezeten door de mysterieuze krachten in het hotel. Hij draait door en begint zijn vrouw en zoontje te terroriseren. Met geen enkele uitweg, moeten zij zien te overleven.



NieuwsFilm

meest populair