Gal Gadot als de nieuwe James Bond: fans zien het wel zitten

Gal Gadot als de nieuwe James Bond: fans zien het wel zitten

Maar wat vindt de actrice er zelf van?

Sinds enkele dagen draait Gal Gadots nieuwste film, Heart of Stone op Netflix. Dit is alweer de zoveelste actierol van de actrice, die door sommige filmfanaten nu wordt gezien als een goede opvolger van Daniel Craig als James Bond.

Craig speelde een allerlaatste keer 007 in No Time to Die. Dit betekent dat er nu dus op zoek moet worden gegaan naar een vervanger. Het zou kunnen dat het een zwarte Bond gaat worden of zelfs een vrouw. Wat vindt Gadot hier eigenlijk van?

Reactie
Gadot, eveneens bekend van Fast & Furious en Wonder Woman, werd er tijdens een recent interview over gevraagd. Haar reactie was als volgt: "Ik voel me geflatteerd dat mensen aan mij denken. Ik ben altijd al een fan geweest van dit genre".

"Ik ben opgegroeid met Bond, maar heb ook altijd de Mission: Impossible, Die Hard en de Bourne-films gezien. Het kleine meisje in mij wilde altijd op een dag een actieheld spelen. Ik kwam er dankzij 'Wonder Woman' achter dat hier ook een publiek voor was".

Toekomst
Gadot vervolgt: "Er is meer plaats voor actiefilms met vrouwen. Dat heeft Yaron, mijn man en partner, en ik, een enorme boost gegeven om hier vol voor te gaan. De actie, de twists en alles wat erbij komt kijken, ik hou er gigantisch veel van".



"Ik ben dan ook trots op 'Heart of Stone'". De kans dat Gadot de nieuwe Bond wordt lijkt toch tamelijk klein. Barbara Broccoli, de bekende James Bond-producente, zei al eerder dat het normaalgesproken een jonge man zal worden die een tijd lang kan meegaan.

NieuwsFilm

meest populair