Het onvergetelijke advies van Tom Hanks aan Austin Butler tijdens 'Elvis' filmproductie

Het onvergetelijke advies van Tom Hanks aan Austin Butler tijdens 'Elvis' filmproductie

De iconische acteur heeft natuurlijk bakken aan ervaring.

Austin Butler is de laatste jaren hard op weg om een van de grootste namen in Hollywood te worden. Toch kan wat advies van een legende zoals Tom Hanks natuurlijk geen kwaad. Butler deelt nu het advies dat hij kreeg van de geliefde acteur.

Beide mannen waren te zien in Baz Luhrmanns Elvis-biopic. Butler kroop in de huid van Elvis Presley, terwijl Hanks zijn mentor en baas speelde, Colonel Parker. De twee werkten dan ook veel samen en Butler heeft duidelijk veel geleerd van Hanks.

Waardevol advies
Butler ging behoorlijk ver voor de rol. Hij leerde alles wat er te leren viel over Elvis, maar Hanks maakte hem wel duidelijk dat dit lastig zou kunnen zijn na de opnames. Hier zegt Butler nu het volgende over.

"Tom zei tegen mij: "Je bent zo diep gegaan voor Elvis dat het slecht voor je mentale gezondheid kan zijn. Laat me je een tip geven: wanneer je dit project afrond moet je meteen doorgaan met iets anders". Dus dat heb ik dan ook gedaan".

Nieuwe samenwerking
Zo vervolgt Butler: "Tom zei ook: "Het is mogelijk dat je zal lijden aan een emotionele whiplash na Elvis zo'n lange tijd gespeeld te hebben. Ik heb een project waar ik aan werk, dus als je wil kan je daar aan meedoen".



Butler en Hanks werkten dus opnieuw samen aan de Masters of the Air-series. Butler zal over niet al te lang ook te zien zijn in Dune 2, waarin hij een van de hoofdrollen vertolkt.

NieuwsFilm

meest populair