Deze horrorfilm is misschien nog wel zieker dan 'The Human Centipede'

Deze horrorfilm is misschien nog wel zieker dan 'The Human Centipede'

'Tusk' is ook behoorlijk ziek.

Als je een beetje een horrorfan bent, heb je vast en zeker wel gehoord van de behoorlijk vieze The Human Centipede. Deze film is dan wel goor en ranzig, de onderstaande blockbuster is misschien nog wel verontrustender.

Het gaat hier om de Tusk. Het verhaal klinkt dan ook krankzinnig: een podcaster verdwijnt op mysterieuze wijze, nadat hij uit nieuwsgierigheid reageert op een vreemde advertentie. Na zijn vermissing gaat zijn vriend op onderzoek uit. Langzaam maar zeker komt hij achter een behoorlijk ziek plot.

Film
Wat blijkt, een door walrussen geobsedeerde man wil een kamer verhuren aan de persoon die bereid is zich in een walruspak in te laten naaien. Pijnloos is dit echter niet en dat valt ook goed te zien tijdens Tusk.

Een bekende TikToker, genaamd Heidi Wong, liet zich over de griezelfilm uit.: "Ik heb al héél wat horrorfilms gezien, maar deze is echt vreselijk. Deze film is nog erger dan 'The Human Centipede'". Niet lang daarna lieten haar volgers ook van zich horen.

Afschuwelijk
Zo staan er reacties tussen: "Laten we het alsjeblief niet meer over 'Tusk' hebben. Ik ben er nog getraumatiseerd door" of nog "Ik heb wekenlang nachtmerries gehad over die vervloekte walrus man!"



Een iemand zegt zelfs: "Na het zien van deze film kan ik niet meer op dezelfde manier na een walrus kijken...". Kevin Smith, de regisseur van het eerste deel, liet vorig jaar nog weten misschien een vervolg te willen maken. Misschien geen al te best idee voor mensen met een zwakke maag...

NieuwsFilm

meest populair