Mike Flanagan's nieuwe horrorsensatie in aantocht, nieuw Disney+-kanon, en meer 'Game of Thrones'-spinoffs

Mike Flanagan's nieuwe horrorsensatie in aantocht, nieuw Disney+-kanon, en meer 'Game of Thrones'-spinoffs

SerieTotaal is dé plek waar je alle nieuwtjes te weten komt over series, tv en streaming.

Afgelopen tijd kwamen Netflix, Disney+ en HBO Max allemaal met mooi nieuws over aankomende of lopende series. Op SerieTotaal worden al deze wetenswaardigheden op een rijtje gezet.

Hieronder is een overzicht te vinden van de meest opmerkelijke nieuwtjes van de afgelopen dagen omtrent series en streaming.

Premièredatum langverwachte Netflix-horrorserie officieel bekend
Edgar Allan Poe mag met recht een van de eerste moderne horrorschrijvers genoemd worden. Mike Flanagans achtdelige miniserie The Fall of the House of Usher is gebaseerd op het gelijknamige verhaal.

Op 12 oktober start de serie bij Netflix. Daarvoor is het verhaal in een eigentijds jasje gestoken. De familie Usher is een gigant in de farmaceutische industrie. De directeur Roderick Usher (Bruce Greenwood) wordt met zijn dubieuze verleden geconfronteerd wanneer hem iets afschuwelijks overkomt.

Spectaculaire serie op Disney+ blijft maar uitstekende scores neerzetten
Het derde seizoen van het mysterieuze en hilarische Only Murders in the Building is nog maar net uit en ook nu weet het, net zoals voorgaande seizoenen, weer een nagenoeg perfecte score neer te zetten.



Op de website Rotten Tomatoes kunnen zowel critici als het publiek een procentuele score geven aan een serie. In het geval van Only Murders in the Building geven ze een score die weinig series kunnen evenaren.

Snow geen prequel maar een echt vervolg op Game of Thrones
De spin-offs bevinden zich allemaal in dezelfde wereld als Game of Thrones, zij het niet als directe opvolgers. Er zijn echter ook concrete plannen voor een rechtstreeks vervolg.

Dit vervolg zou zich richten op Jon Snow en draagt de werktitel Snow. Nadat Jon Snow Daenerys Targaryen heeft omgebracht, wordt hij in de oorspronkelijke serie verbannen naar de Night's Watch.
Inzake Snow is er momenteel weinig bekend, maar er is nu toch een leuk nieuwtje te melden!

NieuwsFilm

meest populair