'Barbie 2' opeens toch een prioriteit: team op scherp gezet

'Barbie 2' opeens toch een prioriteit: team op scherp gezet

Blijkbaar heeft het hele team al een e-mail ontvangen.

Barbie is de zomer blockbuster van het jaar. De film scoort overal enorm goed, waardoor er al enige tijd een gerucht de ronde doet dat er snel een tweede deel gemaakt zal worden. Nu komt weer soortgelijk nieuws langs.

Een insider zegt dat er nu al gesprekken worden gevoerd tussen regisseuse Greta Gerwig en de studio, om een vervolg snel vast te leggen: "De mensen die mee hebben gewerkt aan de eerste 'Barbie'-film zijn al gecontacteerd voor een sequel".

Wat te verwachten
De bron vervolgt: "Het is nog vroeg, maar de grote studiobazen willen de sterren uit het origineel weer hebben voor het nieuwe deel. Iedereen heeft dan ook al een e-mail ontvangen dat het moet komen van een vervolg".

Gek is het niet dat er al wordt gesproken over een sequel. Barbie, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Margot Robbie en Ryan Gosling, werd erg sterk onthaald en bracht binnen een maand maar liefst al bijna 1,2 miljard dollar op.

Script
Filmfanaten willen nu dan ook al weten waar een eventueel vervolg over zou kunnen gaan, maar Gerwig laat hier nog niks over los. Zo zegt zij: "Ik heb het verhaal verteld dat ik wilde vertellen. Op dit moment ben ik even helemaal leeg en heb ik geen andere ideeën".



Dit zei ze net na het maken van de film, maar nu zegt ze toch iets anders: "Ik heb genoten van 'Barbie'. Het was een grappig en leuk project en het vulde me met vreugde. De wereld is ook heel mooi en kleurrijk, dus ja, ik wil maar wat graag terug naar Barbie Land keren".

NieuwsFilm

meest populair