Spider-Man-film 'Kraven the Hunter' heeft een tragisch verhaal: "het loopt niet goed af"

Spider-Man-film 'Kraven the Hunter' heeft een tragisch verhaal: "het loopt niet goed af"

'Kraven' gaat een duistere kant op.

Sony Pictures heeft grootse plannen voor hun Marvel-films over beruchte Spider-Man-schurken. Met de Venom-films hebben ze al flink wat financieel succes ervaren, maar Morbius was dan weer op elk niveau een flop. Kraven the Hunter lijkt anders te worden dan alle voorgaande Marvel-films van Sony Pictures.

Regisseur J.C. Chandor sprak in een interview met Esquire over Kraven the Hunter. Hij onthulde een aantal interessante details.

Tragedie
Kravens meest bekende verhaal uit de stripboeken is zonder twijfel Kraven's Last Hunt. In dit verhaal heeft een oude en verbitterde Kraven besloten dat hij niet lang meer wil leven, maar hij nog één laatste missie heeft voor zijn dood: het vermoorden van zijn aartsvijand Spider-Man.

Hoewel de aanstaande film de oorsprong van Kraven laat zien, is het grimmige DNA van Kraven's Last Hunt zeker te merken: "Sony wil waarschijnlijk niet dat ik hierin de leiding neem, maar het verhaal is een tragedie. Als de aftiteling van deze film rolt, heb je, als je goed hebt opgelet, niet het gevoel dat dit allemaal goed gaat aflopen."

Vertraagd
De film zou oorspronkelijk binnen enkele maanden al verschijnen in de bioscoop, maar Sony Pictures heeft besloten om de film bijna een jaar uit te stellen wegens de huidige stakingen in Hollywood.


De hoofdrolspelers mogen namelijk geen promotie doen voor de film, wat Sony Pictures duidelijk wel van plan was. De nieuwe verschijningsdatum van Kraven the Hunter is 29 augustus 2024.

NieuwsFilm

meest populair