Dit is onverwacht: zo reageert een echte vis op 'The Little Mermaid'

Dit is onverwacht: zo reageert een echte vis op 'The Little Mermaid'

Eens iets heel anders.

Er zijn vandaag de dag meer en meer filmreviews te vinden op YouTube. Als je echter met iets unieks komt, kan dat zorgen voor een groot succes. Dat is zeker wat Screen Junkies nu probeert.

Chris Stuckmann, Jeremy Jahns en The Critical Drinker zijn enkele grote namen die meteen filmrecensies online zetten. Screenrant komt nu met een origineel idee voor een review van The Little Mermaid. Deze wordt namelijk geanalyseerd door een goudvis.

Thema
De laatste jaren maakt Disney maar wat graag live action remakes van hun klassieke animatiefilms. Denk bijvoorbeeld maar aan Aladdin, Beauty and the Beast en The Lion King, om er maar een paar op te noemen.

Nog niet zo heel lang geleden kwam dus The Little Mermaid uit, waarin Halle Bailey in de huid kruipt van Ariel. Er zijn echter heel wat andere grote namen in de film te zien, zoals o.a. Javier Bardem, Melissa McCarthy en Jacob Tremblay.

Goudvis
Screen Junkies, voornamelijk bekend van de populaire YouTube-reeks Honest Trailers, heeft nu een hilarisch filmpje uitgebracht genaamd 'Real Fish REACTS to The Little Mermaid'. Deze is hieronder te zien.



Binnen de kortste keren werd het filmpje duizenden keren geliket. Ook zeggen de fans dat dit een terugkerende reeks moet worden. Oordeel zelf maar met het bovenstaande filmpje.

NieuwsFilm

meest populair