Eerste blik op Paul Mescal en Saoirse Ronan in apocalyptische thriller 'Foe'

Eerste blik op Paul Mescal en Saoirse Ronan in apocalyptische thriller 'Foe'

Van regisseur Garth Davis.

Vanity Fair heeft de allereerste beelden voor de langverwachte apocalyptische huwelijks-thriller Foe vrijgegeven. De foto's tonen Paul Mescal, Saoirse Ronan en Aaron Pierre in de aankomende film.

Foe is een bewerking van de gelijknamige roman uit 2018 van Iain Reid en wordt geregisseerd door Garth Davis, die je kunt kennen van Lion.

Waar gaat Foe over?
Veel plotdetails zijn er nog niet bekend. Wel weten we dat Mescal en Ronan de hoofdrollen van Junior en Henrietta spelen, een getrouwd stel dat 40 jaar in de toekomst in een boerderij op het platteland woont.

"Hun leven en hun huwelijk komt scherp in beeld door de komst van de mysterieuze Terrance. De film volgt een onvoorspelbare reis, onderbroken door een onthulling die tot herbekijken zou moeten dwingen."

Foto's
Ook de eerste beelden van Foe geven nog niet veel weg over de inhoud van de film. Alles op de beelden zien er oud en versleten uit, wat je niet snel verwacht voor een film die zich in de nabije toekomst afspeelt.



Cast en release
Naast Mescal, Ronan en Pierre bestaat de cast uit Goran D. Kleut, Jesse Spence, Michael M. Foster en Tanith Martin. Foe staat nu voor een release op 6 oktober van dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair