Hoe heeft James Cameron deze 'Terminator'-blooper over het hoofd gezien?

Hoe heeft James Cameron deze 'Terminator'-blooper over het hoofd gezien?

De 'hoofdexplosie' is niet echt geweldig gepland.

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een regisseur een foutje in zijn film laat zitten, maar wist je ook dat er een behoorlijke blooper in Terminator 2: Judgement Day zit?

James Cameron heeft al heel wat pareltjes gemaakt, maar een van zijn beste films is toch wel zonder enige twijfel de tweede Terminator-film. Ondanks het feit dat deze blockbuster overal goed scoort, is hij niet perfect.

Foutje
Cameron is altijd heel precies en wil dat zijn acteurs zich aan het script en verhaal houden. Heel veel vrijheid geeft hij de cast en crew dan ook niet, maar zelf maakt de wereldberoemde regisseur ook wel eens een foutje.

Er zit er ook een in Judgement Day. Op een gegeven moment neemt Arnold Schwarzeneggers Terminator het op tegen de T1000. Laatstgenoemde trekt de lift open met zijn armen, om vervolgens in het hoofd te worden geschoten met een shotgun. Dan kan je echter iets heel aparts zien.

Explosie
Het hoofd van de T1000 knalt al uit elkaar voordat er überhaupt op hem geschoten wordt. Oplettende kijkers keken de scène in slow motion en dan is het wel duidelijk te zien. Bekijk de scène in kwestie hieronder terug vanaf 8:04.



NieuwsFilm

meest populair