Niet één, maar twee keiharde arthouse-titels met Travis Scott voor- en achter camera

Niet één, maar twee keiharde arthouse-titels met Travis Scott voor- en achter camera

Stapt de hiphopper binnenkort geheel over naar een carrière in Hollywood?

Momenteel is Travis Scott vooral nog bekend als één van de grootste muziekartiesten van dit moment (meest geluisterde artiest #8 op Spotify op het moment van schrijven), maar de kans is groot dat we hem ook steeds vaker op het grote doek gaan zien in plaats van alleen in zijn eigen videoclips.

Eind vorige maand kwam opeens een door hemzelf geregisseerde muziekfilm Circus Maximus uit in een aantal Amerikaanse bioscopen, maar ook is onlangs duidelijk geworden dat er een tweede film met Scott in de hoofdrol in première gaat op het Filmfestival van Venetië.

Aggro Dr1ft
Over dit zeer mysterieuze project weten we momenteel nog vrijwel niets en we gaan hoogstwaarschijnlijk moeten wachten tot de eerste pers deze film heeft gezien in Venetië over een paar weken.

Wel is er al een still vrijgegeven die gelijk laat zien dat dit een onwijs interessant arthouse-project zou kunnen worden: deze heftige actiefilm vol met wapens en maskers is volledig op infraroodcamera's geschoten, de controversiële Harmony Korine (Gummo, Spring Breakers, The Beach Bum) heeft de regie op zich genomen en Scott speelt de hoofdrol.

Circus Maximus: nu te zien!
Deze film, die naast Scott zelf werd co-geregisseerd werd door zes grote arthouse filmmakers waaronder opnieuw Harmony Korine, maar ook Gaspar Noé en Nicolas Winding Refn, ging op 27 juli in première in geselecteerde theaters, maar is nu ook al in zijn geheel te zien op Travis Scotts eigen YouTube-kanaal:



NieuwsFilm

meest populair