'Back to the Future' bijna 40 jaar later: cast deelt foto tijdens reünie

'Back to the Future' bijna 40 jaar later: cast deelt foto tijdens reünie

De tijd heeft deze acteurs nog net niet ingehaald.

Klaar om in een DeLorean te stappen en terug te reizen naar 1985 met slechts één foto? Christopher Lloyd, de acteur van Doc Brown uit de filmklassieker Back to the Future, deelde afgelopen maandag een reüniefoto, die de oude castleden naar de toekomst brengt.

De originele tijdreisfilm werd geregisseerd door Robert Zemeckis en kwam uit in 1985. Back to the Future werd zo'n grandioos succes dat het de eerste installatie werd van een wereldberoemde trilogie. In 1989 volgde Back to the Future Part II, en in 1990 Back to the Future Part III.

Reünie
Op de foto, die Lloyd deelde op sociale media, is de cast van de populaire filmreeks weer herenigd. Naast Lloyd zelf is natuurlijk zijn pupil Michael J. Fox aanwezig. Verder zijn Lea Thompson, die de moeder van Marty McFly speelde, en Thomas F. Wilson, die Biff Tannen vertolkte, te zien.

De tijd heeft zijn sporen nagelaten op de acteurs, die zelf niet meer de jongste zijn. Lloyd is ondertussen 84 jaar oud, Fox en Thompson zijn allebei 62 en Wilson is 64.

Een vreemde vraag
Lloyd stelde een opmerkelijke vraag bij zijn post. Hij wilde namelijk 88.000 likes hebben van alle oude Back to the Future-fans.


Voor de duidelijkheid, dit dient als een verwijzing naar de DeLorean uit de film, die 88 km/u moet rijden om door de tijd te kunnen reizen.

Kijken
Alle onderdelen van Back to the Future zijn nu te bekijken via Pathé Thuis.



NieuwsFilm

meest populair