Superman heeft schijnbaar een rol in 'Blue Beetle': maar anders dan je denkt

Superman heeft schijnbaar een rol in 'Blue Beetle': maar anders dan je denkt

Een eerbetoon van een regisseur voor de andere.

De nodige DC-fans vonden het vreselijk om te horen dat Henry Cavill niet meer terugkeert als Superman. Hij draagt nu het stokje over aan David Corenswet, maar toch is er nu nog enigszins goed nieuws: Cavills Superman komt 'voor' in Blue Beetle.

Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Veel grote namen zijn al vertrokken, waaronder dus Cavill, maar toch maakt hij wel nog ietwat deel uit van Blue Beetle.

Knipoog
Cavill dook voor de eerste keer op als Superman in Man of Steel, een film die de regisseur van Blue Beetle, Angel Manuel Soto[/i], heeft zich hier namelijk door laten inspireren.

Dat niet alleen. [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/61310]Zack Snyder
is een grote fan van Blue Beetle en liet zich recentelijk nog zeer lovend uit over de blockbuster. Soto wil iets terugdoen en heeft er daarom voor gezorgd dat Cavills Superman niet vergeten is in zijn film.

Reactie
Soto zegt er het volgende over: "Toen ik hoorde dat Zack, een regisseur voor wie ik enorm veel respect heb, ook graag de film wil zien, voelde dat heel gaaf. In 'Blue Beetle' zitten enkele verwijzingen naar zijn 'Man of Steel'."



"Dit heb ik gedaan om hem te eren maar ik ben ook een grote fan van zijn werk. Ik had ook gezien dat we kunnen rekenen op de steun van David Ayer. Dat voelt echt heel goed. Het is heel fijn om gesteund te worden door mensen voor wie ik zoveel respect heb".

NieuwsFilm

meest populair