Duistere nieuwe foto uit Netflix-thriller 'The Killer' met Michael Fassbender

Duistere nieuwe foto uit Netflix-thriller 'The Killer' met Michael Fassbender

David Fincher is terug!

David Fincher, de topregisseur van films als Fight Club en The Social Network, keert dit jaar terug met zijn nieuwe film The Killer. Een trailer van de film laat nog op zich wachten, maar er is nu wel een nieuwe still uitgebracht.

Fincher zet zijn samenwerking met Netflix voort. Eerder regisseerde hij al Mank en maakte hij de serie Mindhunter voor de streamingdienst.

Verhaal
The Killer is een verfilming van de gelijknamige graphic novel met topacteur Michael Fassbender (Shame) in de hoofdrol. Hij speelt een huurmoordenaar (Fassbender) die begint te twijfelen aan zijn gezond verstand terwijl hij wacht op zijn volgende doelwit.

Hij overleeft een aanslag en neemt hij het vervolgens op tegen zijn werkgevers en tegen zichzelf tijdens een internationale klopjacht waarvan hij volhoudt dat deze niet 'persoonlijk' is.

Details
Fincher heeft zoals gewoonlijk weer een topcast verzameld voor zijn nieuwe film. Naast Fassbender zijn onder andere Tilda Swinton (Okja), Charles Parnell (Top Gun: Maverick), Arliss Howard (Full Metal Jacket) en Kerry O'Malley (1923).


De film beleeft op 3 september zijn première tijdens het filmfestival van Venetië dat eind augustus van start gaat. Op 10 november is de film te zien op Netflix

NieuwsFilm

meest populair