Eerste recensies 'Doggy Style': de volgende grote zomerhit in de bioscopen?

Eerste recensies 'Doggy Style': de volgende grote zomerhit in de bioscopen?

Moeten we al naar de bioscoop rennen?

Na de grote bioscoophits Oppenheimer en Barbie lijkt het nog lang niet klaar te zijn met de bioscoopbezoekjes. De nieuwe komedie Doggy Style zou zomaar de volgende hit in de agenda kunnen zijn. De eerste reacties op de film zijn binnen.

Op de website Rotten Tomatoes zijn de eerste recensies van de film binnen.

"Een ordinair avontuur"
De film heeft momenteel een score van 54% van de filmrecensenten en heeft daarmee net een onvoldoende gescoord. De reacties zijn dan ook redelijk verdeeld. Waar de een de film prijst om zijn grove, vieze humor, vindt de ander de film ronduit smakeloos.

Zo wordt de film onder andere beschreven als "een ordinair avontuur" en "de meest irritante film van 2023". Daartegenover zijn er ook genoeg recensenten die de humor van de film wel kunnen waarderen. "Honden met een grote mond op een missie zijn net zo leuk als je je kunt voorstellen" en "'Doggy Style' zal het publiek door de gangpaden laten rollen met zijn ongegeneerde omhelzing van ordinaire humor," schrijven ze.

Honden zonder schaamte
De film gaat over Reggie, een naïeve, optimistische Border Terrier, die door zijn eigenaar op straat is achtergelaten. Wanneer Reggie de brutale Boston Terrier genaamd Bug ontmoet, besluit hij wraak te nemen op zijn baas door zijn meest waardevolle lichaamsdeel af te bijten: zijn geslachtsdeel. Samen gaan ze naar hem op zoek.



Doggy Style is vanaf 24 augustus te zien in de bioscoop. Bekijk hierboven alvast de trailer.

NieuwsFilm

meest populair