Wat vindt het Nederlands publiek van de superheldenfilm 'Blue Beetle'?

Wat vindt het Nederlands publiek van de superheldenfilm 'Blue Beetle'?

De superheldenfilm Blue Beetle moet de fans naar het witte doek brengen: wat zeggen de eerste bezoekers?

Sinds deze week draait de nieuwe superheldenfilm Blue Beetle in de Nederlandse bioscopen. De film van Warner Bros. en DC Studios werd al sterk ontvangen door de critici en nu is het publiek aan het woord.

Op Twitter / X verschijnen al enkele positieve reacties van het Nederlandse bioscooppubliek. En dat is uiteraard fijn voor DC Studios, dat geen enorm goed ontvangen films opleverde met Black Adam, Shazam! 2 en The Flash.

Aanrader
"Vanavond met mijn zoon van 13 naar Blue Beetle geweest. Na Black Adam en Thor: Love and Thunder, vond ik deze een stuk beter. Hij vroeg al naar deel 2, dus een aanrader wat ons beiden betreft," aldus Tinkerbelletje.

"Blue Beetle was net ff wat ik nodig had deze week, wat een geweldige film," schrijft pettenmeneer over de film van regisseur Angel Manuel Soto.

Cliche/cringe, maar fun
"De film Blue Beetle was soms zo cliche/cringe dat het af en toe voelde als een low budget versie van fast and furious. Jaime Reyes/ Bb zelf was wel goed gemaakt en de vfx was ziek. De weaponry van Scarab was ook true to the source material. Overall was het een fun adaptation," vindt Sucuk Kill.





NieuwsFilm

meest populair