Eerste poster 'The Toxic Avenger': veel sterren in film met maffe synopsis

Eerste poster 'The Toxic Avenger': veel sterren in film met maffe synopsis

'The Toxic Avenger' keert terug naar het witte doek.

Eerder deze week verscheen de eerste still van de aanstaande remake van de cultklassieker The Toxic Avenger met Peter Dinklage (Game of Thrones) in de hoofdrol. Nu zijn ook de eerste poster en de volledige synopsis uitgebracht.

De film wordt beschreven als een "gloednieuwe heruitvinding van Lloyd Kaufman's klassieker The Toxic Avenger." Het is dus niet een traditionele remake die exact hetzelfde verhaal als de originele film vertelt. Dat blijkt maar weer uit de uitgebreide synopsis.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: "Terwijl de originele film (die in première ging in 1984 - bijna 40 jaar geleden!) het lot volgde van Melvin Ferd Junko III (Mitch Cohen), die van nul naar een giftige held gaat in een geval van mislukt pesten, volgt Macon Blairs hedendaagse versie een afschuwelijk misvormd wezen van bovenmenselijke grootte en geheel eigen kracht."

"Peter Dinklage schittert als de onderdrukte conciërge Winston Gooze die, nadat hij in een vat met giftig afval is gevallen, verandert in niemand anders dan The Toxic Avenger. Deze tijdige heruitvinding is tot over zijn oren in milieuthema's terwijl Winston het opneemt tegen de kwade krachten van hebzucht en corruptie om zijn zoon, zijn vrienden en zijn gemeenschap te redden."

Topcast
De onderstaande poster licht de sterrencast van de film uit. Naast Dinklage zijn ook Kevin Bacon, Jacob Tremblay, Taylour Paige, Elijah Wood en Julia Davis van de partij. De regie ligt in handen van Macon Blair (I Don't Feel at Home in This World Anymore), die momenteel te zien is als Lloyd Garrison in Oppenheimer.


De film gaat in première tijdens Fantastic Fest in Austin, Texas. Dit festival vindt plaats van 21 tot 28 september. Rond die tijd zullen we dus al de eerste reacties te horen krijgen over de film.

NieuwsFilm

meest populair