'Snow White'-fans zijn boos op actrice Rachel Zegler: "hoort niet thuis in zo'n film"

'Snow White'-fans zijn boos op actrice Rachel Zegler: "hoort niet thuis in zo'n film"

Feminisme hoort niet thuis bij deze film

Rachel Zegler zal de hoofdrol vertolken in de remake van Sneeuwwitje. Het lijkt alleen alsof de ster uit West Side Story helemaal geen zin heeft in de nieuwe Disney-film.

De 22-jarige maakt de ene lompe opmerking na de andere sinds zij aangetrokken is. Op social media regent het dan ook kritiek op haar casting. Fans van Snow White haten haar nu al vanwege haar vele commentaar op het oude sprookje. Ze heeft in elk geval genoeg werk te zien aan haar Instagram-bericht hieronder.

Bang voor de film
Zo zei Rachel al dat de tekenfilm uit 1937 haar destijds zo bang maakte, dat zij die film nooit meer heeft gezien. En daar zijn een flink aantal mensen verbolgen over. Sommigen vinden dat zij die rol niet goed kan spelen zonder dat origineel goed bestudeerd te hebben.

Ook struikelen mensen over haar huidskleur, want Rachel is niet roomwit. Zij is deels van Colombiaanse afkomst. Daarnaast haten zij haar zogenaamde feministische uitlatingen. Sommige volgers vinden hardop dat huismusjes er gewoon mogen zijn.

Tactvoller zijn
Het kan zijn dat de actrice nog moet leren tactvoller te zijn en de media beter te gebruiken, zoals hier in het artikel van Nu.nl beschreven staat. Maar feit is wel, dat Rachel meer heeft laten vallen: de live action remake zal echt anders zijn dan de klassieker.

Ze zei: "Het is vreemd dat Sneeuwwitje in het origineel gestalkt wordt door een man. In de nieuwe film wordt zij niet gered door een man. Ook droomt zij niet over hem. Het zal gaan over de leider die in haar schuilt."



NieuwsFilm

meest populair