De opnames van deze actiefilm zorgden ervoor dat Michael Cera behoorlijk in de put belandde

De opnames van deze actiefilm zorgden ervoor dat Michael Cera behoorlijk in de put belandde

Michael Cera mistte zijn collega's na de opnames van 'Scott Pilgrim VS the World'.

Michael Cera werd bekend door zijn rollen als grappige loser in films als Superbad en Juno. Maar de ster was depressief na de opnames van Scott Pilgrim VS the World.

In een interview met GQ praat Cera over zijn bekendste rollen. In dit interview onthult de comedy-ster dat hij last had van depressieve gevoelens na het afronden van de opnames van Scott Pilgrim VS the World uit 2010.

7 exen
In de film van Edgar Wright valt Scott Pilgrim voor de charmes van Ramona Flowers, hij moet haar 7 kwade exen verslaan om haar hart te winnen. De film is gebaseerd op de stripboeken van Lee O'Malley.



Interview
In het interview vertelt Cera hoeveel plezier hij had tijdens de opnames van de film en hoeveel moeite hij had met afscheid nemen van zijn collega's na het afronden van de opnames:

"We hadden zoveel plezier samen met alle castleden en het was een goede vibe. Dat kwam allemaal van Edgar die ons allemaal samenbracht lang voor de opnames begonnen."

"Tegen het eind van de opnames had ik het gevoel dat ik deze film voor altijd kon blijven maken, ondanks dat het zeer vermoeiend was. Dit was mijn wereld en mijn vriendengroep. Ik was depressief na het afronden van de opnames, ik dacht: 'waar is iedereen opeens naar toe?' Ik was toen 22 en naarmate je ouder wordt leer je er beter mee omgaan maar ik was toen zeer verdrietig."



Nieuw serie
Netflix komt binnenkort met de anime-serie Scott Pilgrim Takes Off, die dient als een vervolg op de film. De sterren van de film zullen terugkeren om hun stemmen te verlenen aan de personages die ze in 2010 speelden. De serie zal vanaf 17 november te zien zijn op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe serie.



NieuwsFilm

meest populair