De viervoetige sterren in nieuwe comedy 'Doggy Style' zijn allemaal echt

De viervoetige sterren in nieuwe comedy 'Doggy Style' zijn allemaal echt

Regisseur Josh Greenbaum gebruikte echte honden voor zijn film.

De nieuwe comedy Doggy Style volgt het klassieke concept van pratende honden. Maar deze keer is het geen film voor de hele familie, maar een film voor volwassenen, aangezien de honden in deze film nogal vuilgebekt zijn.

Voor regisseur Josh Greenbaum was het belangrijk dat de honden in de film echt zijn. In een interview met Collider legt de regisseur uit dat de film volledig is gefilmd met echte honden en dat de acteurs die de stemmen verlenen aan de honden pas later gecast zijn. Alleen in een aantal potentieel gevaarlijke shots zijn de honden met computers gegenereerd.

95% echte honden
"We hebben alles gefilmd zonder dat we wisten wie de stemmen gingen verlenen", vertelt de regisseur. "Ik denk dat de honden in ongeveer 95% van de film echt zijn, en dat was zeer belangrijk voor mij. Alleen op momenten waar het te gevaarlijk zou zijn om echte honden te gebruiken, hebben we CGI ingezet om de honden te creëren."

"We hadden de honden volledig met computers kunnen maken, maar ik vond het belangrijk het publiek het gevoel te geven dat ze naar echte dieren kijken. Als de dieren echter lijken, werkt de comedy beter."



Waar gaat Doggy Style over?
In Doggy style wordt de hond Reggie door zijn baasje Doug in de steek gelaten. Hij besluit hem te gaan zoeken en wraak op hem te nemen en zweert daarbij zijn geslachtsdeel af te bijten. In zijn zoektocht wordt de vuilgebekte Reggie bijgestaan door andere zwerfhonden.

Doggy Style draait op dit moment in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair