Gruwelijk nieuwe trailer 'It Lives Inside' laat je nu al bibberen

Gruwelijk nieuwe trailer 'It Lives Inside' laat je nu al bibberen

Durf jij dit aan?!

In 2023 kunnen horrorfans hun hart ophalen met een aantal steengoede horrorfilms in de bioscoop. Binnenkort komt daar een nieuwe bij: It Lives Inside. De gruwelijke trailer belooft al veel goeds.

In september komt het regiedebuut van Bishal Dutta naar de Nederlandse bioscopen en op basis van de trailer wordt dat weer griezelen geblazen.

Indiase cultuur
In It Lives Inside doet Sam wanhopig haar best om zich aan te passen op school. Daardoor vergeet ze wel haar Indiase cultuur en familie. Maar Sam doet alles om zoals iedereen te zijn.

Dat kan in een horrorfilm natuurlijk niet lang goed gaan. Wanneer een demonische geest bezit neemt van haar vroegere beste vriendin, moet ze haar roots juist omarmen en respecteren om deze te kunnen verslaan.

Doodsangsten
De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder meer Megan Suri en Betty Gabriel. It Lives Inside komt ook nog eens van de producers van horrorhit Get Out.

Hoewel we nog even moeten wachten op de release van It Lives Inside, lijkt de nieuwe film een diepe indruk achter te laten. Alleen al op basis van de trailer blijkt dat veel kijkers doodsbang zijn voor de horrorfilm.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair