Een toffere James Bond-ervaring ga je niet meemaken: "007 Elements"

Een toffere James Bond-ervaring ga je niet meemaken: "007 Elements"

Ben je (binnenkort) in Oostenrijk op vakantie? Ga dan naar 007 Elements in Sölden.

Misschien ben jij wel eens in Oostenrijk op vakantie om bijvoorbeeld lekker door de Alpen te wandelen of te skiën, te downhillen of gewoon te genieten van prachtige uitzichten. Zo ja, dan kun je mooi even tussendoor naar 007 Elements.

In het wintersportplaatsje Sölden in Tirol vind je het 007 Elements Museum. In 2018 opende dit prachtige museum zijn deuren en naast algemene informatie over 007 vind je er vooral veel gave dingen over een specifieke scène in Spectre uit 2015.

Ice Q
In Spectre van Sam Mendes zie je een scène met onder meer Léa Seydoux' Madeleine Swann, die is opgenomen in het restaurant Ice Q dat zich op ruim 3000 meter hoogte bevindt op de berg Gaislachkogl.

Ook werden er in de nabije omgeving scènes opgenomen, onder meer de achtervolgingsscène met het vliegtuig waarin Bond (Daniel Craig zit. Het vliegtuig ramt onder meer dwars door een huis heen.

007 Elements
Onderaan de berg bij de gondel die je naar 3000 meter hoogte brengt staat al een van de voertuigen, en buiten nabij het museum zie je er nog een. Met 9 zalen en 1.300 m2 biedt het museum heel wat prachtige visuele presentaties. Ook hangt het wrak van het vliegtuig in het museum. En er is nog veel meer.


Ook kun je gelijk een bezoek brengen aan het (prijzige) resaurant Ice Q en kun je genieten van een prachtige omgeving en uitzicht. Ben je er in de zomer, dan kun je met de mountaincart naar beneden gaan. Dan voel je je zelf ook een beetje Bond.

Bezoek 007 Elements
Heb je iets met James Bond of films, of wil je gewoon eens een echt uniek museum bezoeken, dan is 007 Elements echt een aanrader. Meer informatie vind je op de website van het museum.



NieuwsFilm

meest populair