De 'Fighters' en de 'Oppressors' op brute EMPIRE-covers voor 'Dune: Part Two'

De 'Fighters' en de 'Oppressors' op brute EMPIRE-covers voor 'Dune: Part Two'

Fans moeten een paar maanden langer wachten op Part 2

Er was de afgelopen week slecht nieuws voor fans van Dune. Het tweede deel, dat eigenlijk over een paar maanden zou uitkomen, is uitgesteld naar 2024. Dit betekent wel dat we ons nog langer kunnen verheugen op Dune: Part 2 met nieuw promotiemateriaal.

Het filmmagazine Empire onthult twee nieuwe covers waarop de twee groepen te zien zijn die het tegen elkaar opnemen in de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve.

Atreides
Op de eerste cover zien we de helden van de film. Paul Atreides (Timothée Chalamet) en zijn moeder Lady Jessica (Rebecca Ferguson) bundelen hun krachten met de Fremen-krijgers Chani (Zendaya) en Stilgar (Javier Bardem). Samen nemen ze het op tegen het keizerrijk.

Harkonnen
Op de tweede cover staat Pauls rivaal Feyd-Rautha (Austin Butler) centraal. Hij is de erfgenaam van Baron Harkonnen (Stellan Skarsgard). Op de cover zien we ook de dochter van de keizer Princess Irulan (Florence Pugh).



Door de aanhoudende staking van de acteurs-bond besloot Warner Bros. Dune: Part 2 uit te stellen naar 15 maart 2024. De acteurs kunnen op dit moment door de regels van de staking niet deelnemen aan de promotie van films.

Meer spin-offs
Warner Bros. en producent Legendary Pictures hopen op een grote hit en zijn van plan de franchise verder uit te breiden met meer films en tv-series.

Als alles goed gaat moet Dune: Part 2 op 14 maart in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair