Het zit tegen voor 'Godzilla x Kong: The New Empire': Warner Bros. verschijft de film naar andere datum

Het zit tegen voor 'Godzilla x Kong: The New Empire': Warner Bros. verschijft de film naar andere datum

Ook deze enorme blockbuster is slachtoffer van de aanhoudende stakingen.

Niet alleen Denis Villeneuve's epische sci-fi sequel Dune: Part Two werd gisteren uitgesteld naar een latere datum, maar ook monster-sequel Godzilla x Kong: The New Empire moet eraan geloven.

Volgens een verslag van Variety wordt de film verschoven van 14 maart 2024 naar 12 april 2024. Niet zo'n drastische wijziging als in het geval van Dune: Part Two, maar toch teleurstellend nieuws voor de fans.

In de nieuwste MonsterVerse-film zien we hoe Godzilla en Kong het moeten opnemen tegen een eerder verborgen dreiging die onze wereld bedreigt.

De film zal daarnaast meer over de oorsprong van de Titans laten zien, mysteries van Skull Island ontrafelen en mythische gevechten tussen verschillende monsters laten zien.

Godzilla x Kong: The New Empire is een productie van Legendary en Warner Bros. en is alweer het vijfde deel in Legendary's MonsterVerse.

Adam Wingard wordt voor de film herenigd met Dan Stevens, met wie hij eerder de kleine thriller The Guest maakte. Stevens speelt de (menselijke) schurk in de film.

Stevens wordt omringd door acteurs als Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Fala Chen, Alex Ferns en Rachel House.

NieuwsFilm

meest populair