Deze aangrijpende Nederlandse film is een enorme hit op Netflix

Deze aangrijpende Nederlandse film is een enorme hit op Netflix

'Toen Ik Je Zag' wordt goed bekeken op de streamingdienst.

Netflix heeft een hit te pakken met een aangrijpende film van Nederlandse bodem: Toen Ik Je Zag. De indrukwekkende prent staat sinds deze week op de streamingdienst en heet inmiddels een mooie plaats in de Top-10 weten te bereiken.

Toen Ik Je Zag is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van de bekende Nederlandse actrice Isa Hoes (Celblok H) en gaat over haar leven met Antonie Kamerling (All Stars).

Verhaal
Het acteurskoppel Bastiaan (Egbert Jan Weeber) en Esther (Noortje Herlaar) leidt op het eerste gezicht een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun twee kinderen op een pracht boerderij en zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar.

Maar er is ook een kant aan hun leven die maar weinigen zien. De angsten en onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie. Uit alle macht probeert Esther haar grote liefde en gezin op de rit te houden.

Groot publiek
Toen Ik Je Zag - verfilmd door regisseur Ben Verbong (Het meisje met het rode haar) - heeft eerder dit jaar in de Nederlandse bioscopen gedraaid en haalde daar een omzet van ruim 1,2 miljoen euro op.



Op Netflix is de dramafilm sinds deze week beschikbaar. Duidelijk is dat Toen Ik Je Zag sterk wordt bekeken door het Nederlandse publiek. De film staat namelijk op de vierde plek van de Top-10 best bekeken films.


Denk je aan zelfdoding, of maak je je zorgen om iemand? Neem dan 24/7 gratis en anoniem contact op met 0800-0113 of chat op www.113.nl



NieuwsFilm

meest populair